Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Новини

Аржентина дава спешно одобрение на руската ваксина COVID-19
Време за освобождаване: 2020-12-24 10:59:45  Хитове: 0

BUENOS AIRES - Argentina& Satdon3539;Министерството на здравеопазването в сряда одобри използването на Russia& Catnopic 39;Spotnik V ваксина срещу COVID-19 " при спешен случай. "


Тази ваксина " е представен като безопасен и ефективен терапевтичен инструмент.намаляване на смъртността, намаляване на заболеваемостта и намаляване на преносимостта на заболяването, " каза резолюция, подписана от министъра на здравеопазването Гинс Гонзалес Гарсия.


Разрешението е второто от вида, предоставено от Аржентина, след като е издадено във вторник вечер за ваксината, произведена от лабораториите Pfizer-Biontech.


Руският Директен Инвестиционен фонд (RDIF) отбеляза в изявление, че Аржентина е първата латиноамериканска държава, която официално регистрира "Спутник V" на своята територия.


" Регистрацията е извършена чрез спешно разрешение.Ваксината е одобрена от регулаторния орган ANMAT (Национална администрация на лекарствата, храните и медицинските изделия) без допълнителни клинични изпитвания в Аржентина и въз основа на резултатите от клинични проучвания фаза III, проведени в Русия, " РДИФ казаха.


Аржентина е регистрирала първия си случай на COVID-19 през 3-ти март и е докладвала общо за 1,563,865 случаи и 42,314 смъртни случаи от сряда вечерта.

предишен: БиоNTech е уверена, ч...

Следващия: Канада потвърждав...