Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Новини

Политическата поляризация, отхвърлянето на науката водят до провал на САЩ в овладяването на пандемията: NYT
Време за освобождаване: 2021-01-18 17:31:46  Хитове: 3

washington - Политическата поляризация и отхвърлянето на науката са възпрепятствали Съединените щати&\ 2533;; способността да се контролира пандемията COVID-19, която е убила почти 400,000 американци, каза в неделя в статия на "Ню Йорк Таймс".


" Това бе най-ясно и най-вредно на федерално равнище, wher& Calon 35101; г-н Тръмп заяви, че вирусът ще изчезне, & Caplot;39; ще се сблъска с най-добрите си учени и, в случай на решителен провал, ще се откаже от отговорност за пандемия, която изисква национално усилие, за да я победи,предаване на ключови решения на държавите с предположението, че те ще поемат борбата и ще върнат страната към бизнеса, " се казва статията " Една година, 400,000 Coronavirus Deaths: Как САЩ гарантира собствената си провал " Добре.


" Но управителите и местните длъжностни лица, които бяха оставени да отговарят за кризата, пропиляха малкото влияние, което страната имаше, когато отстрани здравните експерти, игнорираха предупрежденията от собствените си съветници и в някои случаи снабдяваха консултативните си комисии с повече представители на бизнеса, отколкото лекари, " Пише го.


Ситуацията се е влошила точно когато администрацията на Тръмп, в последните си дни, започва да вижда плодовете на най-големия си успех с коронавируси, каза в статията за операция "Светлинна скорост", посочвайки, че " Но вече липсата на федерална координация при разпределянето на дозите се превърна в тревожна пътна блокада. "


В статията се казва, че Съединените щати съставляват четири процента от населението на света&\253;39, но това са около 20-процентни смъртни случаи в световен мащаб.


Американският COVID-19 потвърди, че случаите са с повече от 397.000 смъртни случаи от неделя вечерта, според данните на университета на Джон Хопкинс.


предишен: Екипът на СЗО за п...

Следващия: Министерството за...