Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Новини

Време за освобождаване: 2021-01-04 09:06:23  Хитове: 2

NEW DELHI- Главният медик на Индия (DCGI) в неделя даде одобрението си на две ваксини за спешна употреба.


В обръщение към медиите DCGI д-р V.G. Somani заяви, че разрешението е било предоставено за " ограничено използване в аварийна ситуация. "


Той заяви, че Експертният комитет по темата (SEC) на Централната организация за контрол на наркотиците (CDSCO) се е срещнал с Ян 1 и Ян 2, като е отправил препоръки по отношение на предложението за ограничено спешно одобрение на ваксината срещу вируса COVID-19 от " Серум Institute of India (SII) " и " Байрат Биотех " както и клинично изпитване фаза 3 " Cadila Healthcare Limited. "


SII, разположен в югозападния град Пуне, представи рекомбинантна ваксинация за вектори на шимпанзе Аденовир (Covishield), която включва гликопротеина SARS-CoV-2 Спайк (S) с технологичен трансфер от университета АстраЗенека/Оксфорд, се казва в изявление на DCGI.


" Експертният комитет по субекта (SEC) прегледа данните за безопасност и имуногенност на ваксината и препоръча да се даде разрешение за ограничено използване в аварийна ситуация в обществен интерес като предохранителна мярка в режим на клинични изпитвания, за да има повече възможности за ваксиниране, особено в случай на инфекция от щамове мутанти.Клиничното изпитване, което фирмата провежда в страната, ще продължи. " Казал е на медиите.

предишен: Скоро се очаква ин...

Следващия: Въглеродният паза...